2019 Gençler Türkiye Şampiyonası

2019 Gençler Türkiye Şampiyonası

Federasyonumuz 2019 faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Şampiyonasının 18-19 Temmuz 2019 tarihlerinde Denizli/Tavas'ta gerçekleştirilebilmesi ile ilgili protokol, Federasyonumuz Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Özcan ve Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık arasında imzalandı.

Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin KEÇ ve diğer yetkililerin katıldığı tören, Tavas Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hüseyin İNAMLIK, gelen grupları en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek, bu şampiyonaya ev sahipliği yapmanın memnuniyetini yaşadıklarını belirtti. Yönetim Kurulu Üyelerimiz Çiğdem Özcan ve Hüseyin KEÇ de desteklerinden dolayı Başkan İNAMLIK'a teşekkürlerini ilettiler.

YARIŞMAYA KATILACAK KULÜPLERİMİZİN DİKKATİNE

Gençler Türkiye Şampiyonası'na katılacak toplulukların 18 Temmuz 2019 tarihindeki bir gecelik konaklamaları Federasyonumuzca karşılanacaktır. Konaklama işlemlerinin önceden koordine edilebilmesi için kulüplerin yarışmaya katılacakları esame (oyun topluluğu) listelerinii en geç 12 Temmuz 2019 tarihine kadar Federasyonumuzun mail adresi olan [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

Yarışmaya katılacak kulüplerin listesi ve yarışma programı ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır.

Tüm yarışmacı ekiplere başarılar dileriz.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu