2019 İsmail Börü Minikler Türkiye Şampiyonası

2019 İsmail Börü Minikler Türkiye Şampiyonası

2019 yılı İsmail Börü Minikler Türkiye Şampiyonası, 18-19 Haziran 2019 tarihlerinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde yapılacaktır.

Şampiyonaya katılacak kulüplerden, Geleneksek Düzenlemesiz Dal kategorisinde yarışacak kulüpler için en fazla 20 kişilik, Geleneksel Düzenlemeli Dal kategorisinde yarışacak kulüpler için en fazla 40 kişilik olmak kaydıyla, provaların yapılacağı 18 Haziran 2019 günü 1 gecelik konaklama ve sabah kahvaltısı, Federasyonumuz tarafından karşılanacaktır. Ekiplere konaklama ve diğer işlemlerin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla bir mihmandar tahsis edilecektir. Ekiplere tahsis edilecek mihmandarlara ait iletişim bilgileri ve yarışma programı daha sonra sitemizden duyurulacaktır. 

Konaklama işlemlerinin önceden koordine edilebilmesi için kulüplerin yarışmaya katılacakları esame (oyun topluluğu) listelerinii en geç 14 Haziran 2019 tarihine kadar Federasyonumuzun mail adresi olan [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

Yarışma programına ve katılımcı kulüp listesine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Tüm katılımcı kulüplerimize başarılar dileriz.

Minikler Türkiye Şampiyonası Katılımcı Kulüpler Listesi

2019 İsmail Börü Minikler Türkiye Şampiyonası Programı 

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu