2020 Antrenör Vize Başvuruları İle İlgili Sık Sorulan Sorular

2020 Antrenör Vize Başvuruları İle İlgili Sık Sorulan Sorular

2020 Antrenör Vize Başvuruları ile ilgili Sık Sorulan Sorular ve cevapları aşağıda listelenmiştir.


S1: Başvurunun nasıl yapılacağına dair nereden bilgi alabilirim?
C1: Başvurularınızı sorun yaşamadan yapabilmek için Bilişim Kurulumuzun hazırladığı Online Antenör Vize Başvurusu eğitim videosunu izleyebilir, orada gösterilen adımları takip ederek başvurunuzu daha kolay gerçekleştirebilirsiniz.

S1: Üye ol ekranında kimlik bilgilerimi girdiğim halde neden hata alıyorum?
C1: Kimlik bilgileriniz girildikten sonra MERNİS sisteminden kontrol edilmektedir. Bu sebeple girdiğiniz bilgilerin MERNİS sistemine kayıtlı bilgiler olması gereklidir. Bilgilerinizi kontrol ederek tekrar deneyiniz.

S2: "Ben robot değilim" kutucuğunu tıkladıktan sonra gelen resimleri eşleştirmede neden hata alıyorum?
C2: "Ben robot değilim" kontrolü, halihazırda pekçok web sitesinde aktif olarak kullanılan, otomatik sistemlerle insan kullanıcıları birbirinden ayıran bir algoritmadır. Bu algoritma tamamen Google'ın kontrolündedir. Seçenekleri dikkatli bir şekilde tıklayarak bu kontrolü geçebilirsiniz.

S3: Başvurumu yaptım ancak 2. (ya da 3.) kademe antrenör olmama rağmen neden 1. kademe antrenör olarak görünüyorum?
C3: Başvuru yapan herkesin kademesi otomatik olarak 1. kademe olarak atanmaktadır. Şahsınıza ait antrenör kademesi, Federasyonumuzdaki kayıtlar dikkate alınarak onay sürecinde sisteme girilecektir.

S4: Başvurumu yaptım, ancak onaylanması neden gecikiyor?
C4: Başvuru süreciniz, başvurunuzun online ortamda yapılması ve antrenör vize ücretinin bankaya yatırılmasına müteakip dekontunun Federasyonumuza faks ya da mail yolu ile ulaştırması ile onay sürecine geçecektir. Onay süresi, Federasyonumuzdaki yoğunluk sebebi ile uzayabilmektedir. Tüm antrenör başvuruları, gerekli kontrollerin yapılmasına müteakip, eğitimlerin başlayacağı tarihe kadar sonuçlandırılacak ve tarafınıza sms ve mail yolu ile bilgi verilecektir.

S5: Başvurum onaylandı, ancak eğitimleri neden göremiyorum?
C5: Antrenör eğitimleri, Eğitim Kurulumuzun belirleyeceği müfredat dahilinde online olarak gerçekleştirilecektir. Bu süreç, tüm başvuruların alınmasına müteakip başlayacaktır.

S6: Başvuru ile ilgili sorunlar için ne yapabilirim?
C6: Başvuru süreci ile ilgili tüm sorularınız için Federasyonumuza 0312 310 65 64 telefon numarası ve [email protected] mail adresi vasıtası ile ulaşabilirsiniz.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu