2021 Yılı Antrenör Vize Semineri Hk.

2021 Yılı Antrenör Vize Semineri Hk.

Gençlik ve Spor Bakanlığının 13 Ağustos 2021 tarihinde yayımladığı “Gençlik ve Spor Bakanlığı Ek Ders Saatlerine İlişkin Esaslar Hakkında Kararı” na istinaden; Federasyonumuz tarafından bir defaya mahsus olmak üzere 11-12 Eylül 2021 tarihlerinde online eğitim olarak (31.12.2021 tarihine kadar geçerli olmak kaydıyla) 2021 yılı Halk Oyunları Antrenör Vize Semineri düzenlenecektir. 

Bu seminere 2021 yılı vizesini yaptırmış antrenörler katılmayacaktır.

Ön kayıt başvuru tarihi aşağıda belirtilmiştir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Seminer Ön Kayıt Tarihi: 20 Ağusos-09 Eylül 2021

Ön kayıt tarihlerinde e-devlet kapısına entegre edilen Spor Bilgi Sistemi üzerinden (https://turkiye.gov.tr/gsb-spor-bilgi-sistemi) yapılacaktır. Başvuru sırasında istenen iletişim bilgilerinin başvuru sahibine ait, doğru ve erişilebilir olması başvuru sürecinin tamamlanabilmesi için önemlidir. Doğru ve erişilebilir olmayan veya başvuru sahibine ait olmayan iletişim bilgileri ve belgelerden kaynaklanan aksaklıklardan başvuru sahibi sorumlu olacaktır. Söz konusu bilgilerde mevzuata uygun olmayan herhangi bir durumun olması halinde adaylar hiç bir hak talep edemeyecektir.

Seminer katılım ücreti 150 TL olup, Spor Bilgi Sisteminden yapılan başvuru işleminin tamamlanması için sistemde kayıtlı e-posta adresinize gönderilecek REFERANS NUMARASI ve T.C. KİMLİK NUMARASI ile Türk Ekonomi Bankası gişelerinden “Gençlik ve Spor Bakanlığı Federasyonlar Kurs Ödemesi” olarak yapılması gerekmekte olup, diğer şekilde Federasyonumuz hesabına direk yatırılan seminer başvuru ücretleri sistem üzerinden görülmediği için seminer kayıt işlemi onaylanmayacaktır. Ön Kayıt tarihi bitimine kadar ücret ödemesi yapmayan antrenörlerin seminere katılma hakkı bulunmayacaktır.

Seminere katılacak antrenörlerin kesin kayıt listesi, ön kayıt işlemlerinin sona ermesine müteakip Federasyonumuz web sitesinden ve e-devlet Spor Bilgi Sisteminden ayrıca ilan edilecektir. Seminere katılacak tüm antrenörlerimize başarılar dileriz. 

İlgililere Duyurulur 

Türkiye Halk Oyunları Federasyon